Naar homepage
3FM nieuws

Hoeveel verdien je met een carrière als imitator?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoeveel verdien je met een carrière als imitator?

Ze zijn de grote redding wanneer het origineel te duur of onbereikbaar is: imitators. Aangezien de échte artiest soms in een villa in Los Angeles zit of zelfs niet meer leeft, is het wel fijn dat je soms een look-a-like of sound-a-like kan inschakelen voor je feestje. Maar hoe lucratief is een carrière als imitator eigenlijk? 3FM-dj Luc zoekt het uit in een nieuwe Hoe Dan?!.

Een carrière als imitator

En om dat te doen raadpleegt Luc zijn vaste panel en gaat hij langs bij één van Neerlands beste imitators Jurgen Jonkers. Wie hij doorgaans imiteert? Frans Bauer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DAN?!

Iedere woensdag om 17:00 beantwoordt 3FM-dj Luc een nieuwe vraag, waarvan je niet wist dat je 'm had, in de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' Wat is een gouden plaat waard? Hoe komt je liedje op de radio? Kan een moshpit een aardbeving veroorzaken? En dat allemaal met behulp van professionals en een goed gebekt panel aan 3FM-luisteraars. Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je hier vast op ons kanaal! Of check de afleveringen terug in de playlist hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie