3FM nieuws

Rob steunt de ALS-actie van Hein & Niek: er is 11 duizend euro opgehaald!

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob steunt de ALS-actie van Hein & Niek: er is 11 duizend euro opgehaald!

Elf dagen op het dak zitten, wie bedenkt het? Hein en Niek! Zij zitten namelijk elf dagen op het dak van hun favoriete dorpscafé. Hiermee halen ze geld op voor ALS. Rob kreeg ze aan de lijn en kon het niet laten om ze te steunen.

Steun Hein en Niek

"Een dorpsgenoot van ons heeft vroeger ooit eens acht dagen op het dak gezeten en wij wilden dat verbreken", zei Hein bij Rob in de middagshow. Aan deze ludieke actie hebben ze een goed doel gekoppeld, dus zamelen de mannen geld in voor ALS. De teller staat nu al op ruim €5500,- en met nog drie dagen te gaan proberen ze €11.111,- op te halen. Rob is de beroerdste niet en wil hen graag een handje helpen! Hij maakte het eerste halfuur van zijn show live vanaf het dak van de NPO.

Tijdens de elf dagen is er van alles te doen bij het dorpscafé om het Hein en Niek zo leuk mogelijk te maken. Zo heeft Rob vorige week geregeld dat Feest DJ Maarten een feestje kwam bouwen bij de mannen en zit het terras continu vol met gasten die hun toejuichen.

Benieuwd hoe het eruit ziet en wil jij ook doneren? Klik hier!

UPDATE: Ondertussen is het eindbedrag bekend gemaakt zondag bij Rob in de show. Uiteindelijk is er ruim 11 duizend euro opgehaald!

Ster advertentie
Ster advertentie