3FM nieuws

Blanks schrijft protestsong met 3FM luisteraars

  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks schrijft protestsong met 3FM luisteraars

We lijken weer in een nieuw soort protestgeneratie te zitten. Niet alleen met de boeren, maar ook qua klimaat, zorg, bouwvak... Iedereen gaat de straat op! En daar hoort een goed protestnummer bij, dacht Sander Hoogendoorn.

Neêrlands protest

Hij belde Blanks, 3FM Talent en muzikaal Youtube-wonder. Blanks schrijft vaak liedjes samen met zijn volgers: "Ik geef ze een stem in het hele gebeuren. Zij mogen kiezen over instrumenten, melodietjes, lyrics, stemmen... Met hen schrijf ik een liedje! 'Waves' is op die manier gemaakt."

Deze keer is het de beurt aan de 3FM-luisteraar! Heb jij thema's, deuntjes, ideeën of sterke teksten die écht in deze Nederlandse protestsong moeten komen? Laat morgen van je horen in de Instagram take-over van Blanks op onze Instagram! Blanks verzamelt alle gegevens uit polletjes en open vragen en gaat direct met jouw input aan de slag. Vrijdag 25 oktober hoor je het resultaat in de ochtendshow op 3FM!

Eerste Nederlandse headline show

Dit multitalent kan dus in een paar dagen tijd een single uitbrengen. Talent als dat moét je natuurlijk van dichtbij zien. Gelukkig kan dat. Hij staat namelijk op 24 april in Paradiso voor zijn allereerste Nederlandse headline show!

Ster advertentie
Ster advertentie