3FM Talent

Blanks live met 3FM Megahit 'Wave' op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks live met 3FM Megahit 'Wave' op 3FM

Frank en Eva spraken 3FM Talent Blanks in de studio over hoe het was om voor het eerst je eigen track op de Nederlandse radio te horen en waarom is zijn muziek zo '80s en disco. Daarnaast speelde hij natuurlijk zijn 3FM Megahit 'Wave' live.

Toen 3FM Simon vorig jaar voor het eerst sprak had hij 'nog maar' 134.000 abonnees op YouTube. In iets meer dan een jaar is dat aantal gestegen tot bijna 900.000! Het talent van Blanks blijft niet onopgemerkt. Ook bij 3FM niet. Daarom is hij deze maand 3FM Talent én draaien wij zijn track 'Wave' plat op 3FM.

Zijn muziek heeft die heerlijke '80s vibe en dat valt op! Hij vertelde Frank en Eva alles over zijn inspiratie en ontwikkeling. Check hieronder het interview met het 22-jarige talent. Echt doen, want van zijn energie word je ook nog eens hartstikke vrolijk!

Blanks in de 3FM Live Box

Een talent als Blanks laten we natuurlijk niet vertrekken zonder nog even wat tracks te hebben gedaan in de 3FM Live Box!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meet-up loopt uit de hand

Toen Blanks in juni dit jaar voor het eerst een showcase gaf op Amerikaans grondgebied, wist hij niet wat hem overkwam. Naast de toegestroomde muziekprofessionals wilde hij namelijk ook fans uitnodigen, maar dit liep wat anders dan gepland. Een uur nadat de RSVP-link gedeeld was, hadden al meer dan 100 fans zich aangemeld. De showcase was in een kleine pianobar waar de minimumleeftijd 21 was. Veel fans hadden daardoor niet de kans om Simon te ontmoeten. Daarom organiseerde hij de volgende dag een meet & greet in een winkelcentrum. Zoals je hieronder kunt zien was de meet & greet een groot succes! Het feit dat Blanks en zijn management verzocht werden te vertrekken wegens het ontbreken van een vergunning daargelaten dan... hah!

Ster advertentie
Ster advertentie