3FM nieuws

De Staat en meer bevestigd voor WTWTA

  1. Nieuwschevron right
  2. De Staat en meer bevestigd voor WTWTA

Where The Wild Things Are weekender (WTWTA) heeft nieuwe namen bekend gemaakt voor de tweede editie van het festival.

De Staat, Baskerville, Trentemøller, Moderat, Who Made Who, Savages en Melt Yourself Down zijn toegevoegd aan de line-up van het driedaagse festival Where The Wild Things Are weekender.

Meer namen WTWA

Eerder maakte de organisatie bekend dat de populaire Schotse wave band Franz Ferdinand en de Engelse electronica producer Jon Hopkins optreden tijdens WTWTA weekender, evenals Fitz & The Tantrums, of Montreal, Great Minds, Mr Scruff, Boy & Bear, Kate Boy, Josef Salvat, Optimo, De Kift vs. Rats On Rafts, Kid Karate, Young Fathers, Mt Wolf, Crystal Antlers, Darlia, Taymir, KiT(Kuenta i Tambu) en John Murry.

Franz Ferdinand en WTWTA

Ron Euser, programmeur van WTWTA: "Met de komst dit jaar van Franz Ferdinand zijn we echt heel erg blij. Net als in hun muziek mixen ook op WTWTA coole dance met felle gitaren prima samen. Extra leuk ook om te weten dat Franz & Co al goed bevriend zijn met Savages, de Kift en Rats on Rafts. Zaterdag allemaal in de Willem Ruis tent dus wie weet wat voor verrassingen dit kan opleveren….!"

Muziekfestival en weekendje bungalowpark

Where The Wild Things Are is het eerste festival in Nederland dat een muziekfestival combineert met een weekend in een bungalowpark. De tweede editie van het festival vindt 7 tot en met 9 maart 2014 plaats in Zeewolde.

Ster advertentie
Ster advertentie