3FM nieuws

Sam Smith is eindelijk terug met 'Too Good At Goodbyes'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith is eindelijk terug met 'Too Good At Goodbyes'

Daar is 'ie dan: de nieuwe track van Sam Smith. We dachten dat de zanger voorlopig zou stoppen met muziek maken, maar gelukkig heeft hij vanmorgen op BBC Radio 1 een nieuwe track uitgebracht. En we hebben nog meer goed nieuws, je hoort 'm vanaf nu ook vaak op 3FM!

"Bedankt voor jullie geduld"

Sam Smith maakte op 31 augustus bekend dat er nieuw materiaal aan zat te komen. Hij bedankte al zijn fans voor hun geduld en legde uit dat hij het behoorlijk spannend vond. De afgelopen dagen werd er nog meer geteaset door de zanger, er doken hier en daar wat posters op met de datum van vandaag erop. Gelukkig voor de fans en voor ons is het lange wachten nu voorbij en dropt hij zijn nieuwe track 'Too Good At Goodbyes'.

Too Good At Goodbyes

En wat is 'ie lekker hè? Het lijkt alsof Sam Smith nooit is weggeweest. De track is weer een echte tranentrekker, compleet met koortje en al. Ideaal voor dit soort regenachtige dagen. Sam had geen betere dag uit kunnen kiezen om de track uit te brengen. Omdat de kans groot is dat je vandaag toch lekker binnen blijft, kun je net zo goed deze track aanzetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sam is er effe uitgeweest

Sam heeft veel problemen gehad met zijn stembanden. Omdat de problemen niet snel konden worden opgelost, moest hij zijn tour cancelen. Een heftige beslissing voor een artiest. Ook zijn optreden op Rock Werchter in 2015 moest hij afzeggen. Nu lijkt het allemaal opgelost en is hij weer helemaal klaar om zijn nieuwe track aan je te laten horen.

Ster advertentie
Ster advertentie