3FM nieuws

Egel Award: Rudolph van Veen

  1. Nieuwschevron right
  2. Egel Award: Rudolph van Veen
Stekeltjes zijn tijdloos. Een mooie omlijsting van een karakteristiek gezicht. Ramon en Sander reiken de de Egel Award uit.
Deze week hebben Ramon on Sander zich gebogen over de vraag welk stekeltjeshoofd de Egel Award verdient. Rudolph van Veen wint met 24 % van de stemmen.

Het jaar van de Egel

Al is een stekeltjeshoofd natuurlijk sowieso een coupe om geëerd te worden; het is niet zonder reden dat Ramon en Sander juist nu de Egel Award uitreiken. De Zoogdiervereniging maakt zich namelijk zorgen over de egel - wie niet trouwens- en heeft 2009 tot Jaar van de Egel uitgeroepen. Want het kan zomaar dat dit bijzondere diertje op de Rode lijst van bedreigde diersoorten komt te staan!

De Winnaar

Sander en Ramon vragen zich dus af: wie heeft er tegenwoordig nog stekels? De winaar werd op donderdag bekend gemaakt: de winnaar van de Egel Award 2009 is Rudolph van Veen.

Alle luisteraars werden bedankt voor het stemmen door een ontroerde Rudolph. Met trots nam hij de felicitaties van Sander en Ramon in ontvangst. Naast de Award mocht hij ook een kappersbon in ontvangst nemen en een dvd over Bart de Graaf, de ultieme stekeltjesdrager.

De andere genomineerden

Er zijn al enkele genomineerden bekend. Op de lijst staan onder andere:

Coen Swijnenberg
Jannes
Rob Geus
Peter-Jan Rens
Nick Schilder
Veagan Streaker


Ramon en Sander hebben al de hele week de genomineerden verrast met een belletje. Allen reageerden blij en vereerd.

Ramon en Sander: van 16.00 uur tot 19.00 uur

Ramon zelf was vroeger ook niet vies van degelijke stekeltjes. Voel je gesterkt


Ster advertentie
Ster advertentie