3FM nieuws

Sea Girls komt langs in de 3FM-studio op Pinkpop

foto: Tobias Post
  1. Nieuwschevron right
  2. Sea Girls komt langs in de 3FM-studio op Pinkpop

Vlak voor hun optreden spreekt 3FM-dj Herman de Britse band in de 3FM-studio op Pinkpop. Sea Girls was één van die bands die op doorbreken stond vlak voordat de coronapandemie uitbrak. Inmiddels hebben ze twee albums op zak en zijn ze klaar om het tourleven eindelijk weer op te pakken.

Ze brachten hun debuutalbum vlak voor de pandemie uit en toen viel alles stil. En wat ga je dan doen? Maar direct aan de slag met de opvolger. Dat is DNA die afgelopen mei uitkwam, waarvan je 'Lonely' veel op 3FM voorbij hebt horen komen. Nu mogen al deze nieuwe liedjes dan ook eindelijk tot leven komen op het podium.

Pinkpop en Glastonbury

En ondanks dat een optreden op Pinkpop groots is, moeten we het ook even hebben over welk festival er volgende week op de planning staat. Dat is namelijk Glastonbury en dan wil je maar één ding weten: hoe voelt het als Glastonbury belt?

"Totale paniek door je hele lichaam. Het is echt een big deal. Maar Pinkpop ook. Het is hier zo groot en er zijn zoveel mensen. We kunnen niet wachten om het podium op te gaan." Bekijk de rest van het interview hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie