3FM nieuws

U2 verrast publiek in Las Vegas met Lady Gaga

foto: Kevin Mazur / WireImage for Live Nation
  1. Nieuwschevron right
  2. U2 verrast publiek in Las Vegas met Lady Gaga

U2 heeft afgelopen week hun fans een extraatje gegeven tijdens hun show in The Sphere in Las Vegas. Niemand minder dan popster Lady Gaga deed twee liedjes mee. Haar eigen hit Shallow en de bekende track 'Still Haven't Found What I'm Looking For' kwamen langs. Naast dat dit natuurlijk vet voor de fans is, is het ook bijzonder voor de Nederlandse drummer Bram van den Berg.

Hij valt namelijk in voor drummer van de band Larry Mullen Jr. van U2, die aan het herstellen is van een zware operatie aan z'n rug. Check hier hoe het hem de afgelopen tijd afging of check deze link om te zien wat er gebeurde toen de rest van Krezip onlangs langskwam als support.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarschijnlijk heb je de vette beelden de afgelopen tijd al vaker langs zien komen op TikTok of Instagram van The Sphere in Las Vegas. De binnenkant van het nieuwe, innovatieve en bijzondere podium is volledig bedekt met led-schermen waar van alles op te zien is. De wereldberoemde Ierse band U2 heeft de eer om als eerste act het podium te gebruiken en heeft er de komende tijd een residency, wat betekent dat ze er een aantal aantal shows spelen de komende tijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie