3FM nieuws

Vlog: Angelique is jouw Coachella-gids!

  1. Nieuwschevron right
  2. Vlog: Angelique is jouw Coachella-gids!

3FM-dj Angelique Houtveen reisde af naar Indio, Californië voor een fijne festivalvibe, 37 graden Celsius en natuurlijk een bak waanzinnige optredens. Ze bezocht het Coachella Festival en vertelt jou wat haar hoogtepunten waren. En natuurlijk vlogde ze ook over het een en ander...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1. Kendrick Lamar

"Hij had zoveel energie! Ik stond redelijk vooraan en iedereen kon bijna alles meezingen. Het was de eerste keer dat hij nummers van zijn nieuwe album DAMN. deed en het kwam zo goed over! Tijdens weekend 1 van Coachella (het festival vindt twee weekend achter elkaar plaats) waren er gastoptredens van Schoolboy Q en Future, maar deze show deed hij helemaal alleen. Dat kwam nog krachtiger over, het liet zien dat hij in z'n eentje echt een crowd kan vermaken.

Tussen de nummers door had hij te gekke visuals, geïnspireerd door Kung Fu (vandaar zijn bijnaam Kung Fu Kenny). Ook zong hij een nummer een soort van schuinliggend, alsof hij zweefde. Kortom: mijn absolute highlight van Coachella! Hij maakte alles meer dan waar!"2. Lorde

"Zij stond op het hoofdpodium en dat kan veel afstand creëeren, maar ze maakte echt een connectie met haar fans. De show was heel persoonlijk. En er stond een box op het podium waarin elk nummer iets anders gebeurde. De ene keer een koppel dat een discussie had, de andere keer mensen die er een feestje in bouwden. Je bleef geboeid!"


3. Hans Zimmer

"Dit was de meest verrassende act van Coachella! Filmcomponist Hans Zimmer stond daar met een gigantisch orkest dat bekende uit grote filmklassiekers speelde, denk aan nummers uit The Lion King en Inception. Alsof je een sprookje instapte."

Andere aanraders

"Andere aanraders: Mac Miller met zijn enorm goede band, Thundercat omdat ze daar heerlijk freaken met de bass en natuurlijk Klangstof! De tent stond in het tweede weekend nog voller en de jongens kregen veel enthousiaste reacties!"

Klangstof
Thundercat
Mac Miller

Wat een plek he?Copyright alle foto's: Coachella Music and Arts Festival

Ster advertentie
Ster advertentie