3FM nieuws

The Indien warmt met ‘How Many Nights’ debuutalbum op en scoort 3FM Megahit

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien warmt met ‘How Many Nights’ debuutalbum op en scoort 3FM Megahit

Over twee weken verschijnt het debuutalbum van The Indien eindelijk! Ook al is nog niet het hele album uit, beloven de al uitgebrachte nummers veel goeds. Nieuwste nummer ‘How Many Nights’ is de 3FM Megahit van deze week en hoor je deze week extra vaak op 3FM!

The Indien

The Indien bestaat al ruim tien jaar, maar sinds hun comeback van 2020 is de band definitief doorgebroken. De band is geïnspireerd op artiesten als Fleetwood Mac en Tame Impala, wat je terug hoort in de zanglijnen en sprankelende gitaarrifjes. Over twee weken verschijnt het zelfbenoemde debuutalbum. Een aantal nummers waren al te beluisteren, daar komt nu ‘How Many Nights’ bij! En met zo'n geweldige opwarmer kunnen de twee weken tot de release niet snel genoeg gaan.

‘How Many Nights’

‘How Many Nights’ bewijst weer eens waarom The Indien genomineerd is voor een 3FM Award in de categorie Beste Indie Act. Nog voordat zangeres Rianne Walther haar torenhoge stem laat horen, sprankelen de gitaarrifjes alweer in je oren. Teksten als "Does she love you / Thinking about you / All that we used to be” en “How many nights have you been calling” verklappen dat het liedje gaat over een relatie uit het verleden.

‘How Many Nights’ is de tweede 3FM Megahit van The Indien. Eerder had de band met ‘Stay’ al een 3FM Megahit mee. Ook worden ze in januari benoemd tot een van de 10 van 2024, en dat zij dit jaar het verschil zullen maken. Op 21 maart speelt de Indien tijdens de 3FM Awards en zijn ze genomineerd voor Beste Indie Act.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie