3FM nieuws

Benefietconcert voor de slachtoffers in Turkije en Syrië

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Benefietconcert voor de slachtoffers in Turkije en Syrië

Vandaag maakte organisatie True Art Of Giving via Instagram bekend dat zij in samenwerking met Westergas een benefietconcert zullen organiseren. Er zullen verschillende artiesten komen optreden, die samen in actie komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Aankomende woensdagavond, 15 februari, zal het benefietconcert plaatsvinden in de Gashouder in Amsterdam.

Initiatief

Het initiatief voor het concert komt van de stichting True Art Of Giving, in samenwerking met Giro555 en Westergas. Artiesten als Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna en Bilal Wahib zullen komen optreden. Je kan hiervoor een kaartje kopen maar het benefiet zal ook worden uitgezonden door middel van een livestream. De gehele opbrengst gaat naar Giro555.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Item doneren

Naast het kopen van een kaartje of het doneren van een geldbedrag, is er ook de mogelijkheid om een item te doneren voor de veiling. Op deze manier kun je bijdragen door een mooi object te schenken aan True Art Of Giving. Er kan tot en met woensdagavond 15 februari 22:00 geboden worden op alle items en ook deze opbrengst gaat uiteraard naar Giro555.

Giro555

Het gironummer 555 is geopend voor de vreselijke situatie in Turkije en Syrië; de landen zijn getroffen door meerdere zware aardbevingen en naschokken. Vanwege de grote schade en het hoge aantal slachtoffers, is er dringend hulp nodig. Het benefietconcert komt dus als geroepen en zal hopelijk veel geld opbrengen. Wil je graag een kaartje kopen voor het benefietconcert of een item doneren? Check dan de officiële website.

Ster advertentie
Ster advertentie