3FM nieuws

Christina Aguilera zingt een gothic versie van 'Genie In A Bottle'

foto: PCA
  1. Nieuwschevron right
  2. Christina Aguilera zingt een gothic versie van 'Genie In A Bottle'

Wat een blast from the past. Christina Aguilera trad tijdens de People's Choice Awards met al haar oude hits zoals 'Dirty', 'Fighter', 'Can't Hold Us Down', 'Beautiful' en 'Genie In A Bottle'. Aan het laatste nummer zat een verassende twist.

Genie In A Bottle

Kun jij het je nog herinneren toen 'Genie In A Bottle' uitkwam in 1999? Christina was toen nog maar 18 jaar oud en had een wereldhit te pakken. Check hier de videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gothic versie

Nu bijna 22 jaar later gaf de zangeres ons een nostalgisch optreden bij de People's Choice Awards en stopte ze 'Genie In A Bottle' in een donker jasje. Daarnaast heeft Christina de allereerste 'Music Icon Award' mogen ontvangen. Bekijk hieronder hoe de 40-jarige zangeres nog steeds een show weet te rocken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie