3FM nieuws

Hoe vet is deze unieke cover van 'Noodgeval'?

foto: MarynCharliefoto: MarynCharlie
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe vet is deze unieke cover van 'Noodgeval'?

MarynCharlie is dankzij haar ingetogen en introspectieve inzending helemaal tot de halve finale gekomen van 3FM Trending Talent. Nu mag ze haar talent laten zien met deze unieke cover van Goldbands 'Noodgeval'. En echt, hij is de moeite waard, want zo heb jij deze track nog nooit gehoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is MarynCharlie?

MarynCharlie is een 25-jarige indie/alt-pop singer/songwriter uit Amsterdam. Met haar muziek vertolkt ze de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. Verwacht alles van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende optredens met haar band.

3FM Trending Talent

Elke dag deze week zie je een nieuwe cover van een bekend nummer door de halve-finalisten van 3FM Trending Talent. Het is dan ook de bedoeling dat ze hier echt een eigen draai aan geven. Zo laat ze aan iedereen zien wat haar muzikale stijl is, en hoe zij dat door kan vertalen naar bestaande muziek.

En dan krijg je ineens deze prachtige versie van 'Noodgeval', waarin het feestelijke en 80's geluid eventjes naar de achtergrond treedt. De sirene neemt juist het voortouw, en laat MarynCharlies stem prachtig naar voren komen.

Ster advertentie
Ster advertentie