3FM nieuws
NTR

Popprijswinnaar DI-RECT vanavond twee uur lang de baas op 3FM

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Popprijswinnaar DI-RECT vanavond twee uur lang de baas op 3FM

Gisteravond is tijdens Noorderslag de grootste popmuziekprijs van Nederland uitgereikt: de Popprijs 2021 is voor DI-RECT! De rockband, die al meer dan twintig jaar een vaste waarde is in de Nederlandse muziekwereld, komt dat vanavond vieren met een takeover: twee uur lang zwaait DI-RECT de scepter over 3FM tijdens Vera On Track.

Na onder andere Martin Garrix, The Common Linnets en Kensington is de Popprijs van 2021 voor DI-RECT! De Haagse band begon ooit als poppunkband toen de leden nog tieners waren, en heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld op alle fronten.

De jury van de Popprijs noemt ook het feit dat DI-RECT zich snel wist aan te passen aan de coronapandemie door livestreamconcerten te organiseren en vooral kansen en mogelijkheden te blijven zien, ook in moeilijke tijden. Het hele juryrapport kun je hier lezen.

DI-RECT 3FM takeover

Om de Popprijswinst te vieren, komt heel DI-RECT vanavond - zondagavond 23 januari - langs bij Vera On Track op 3FM. Twee uur lang zijn Jamie, Marcel, Paul Jan, Bas en Spike de baas over 3FM. Dat betekent een heleboel goede verhalen én muziek gekozen door de mannen zelf.

Vera On Track begint vanavond om 19:00 uur op 3FM, en van 20:00 tot 22:00 uur zal DI-RECT aanschuiven in de studio bij 3FM-dj Vera Siemons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie