3FM nieuws

SYML speelt 'Meant To Stay Hid' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. SYML speelt 'Meant To Stay Hid' in de 3FM Live Box

Vaste vriend van het Vriendenteam SYML, ofwel Brian Fennel, kwam langs in de studio van 3FM. In de 3FM Live Box bracht hij twee nummers ten gehore, waaronder zijn nieuwe single 'Meant To Stay Hid'.

Persoonlijke reis

'Meant To Stay Hid' is de eerste single sinds zijn debuutalbum SYML. Het hele album is geïnspireerd op zijn persoonlijke levensgebeurtenissen. Je kunt het zien als een open boek waarin hij o.a. vertelt over zijn vrouw, dochtertje, vaderschap en zijn adoptie. Zijn nieuwste nummer gaat over persoonlijk verlies; iets dat Brian meerdere malen heeft ervaren. Hij vertelt: "There's something really beautiful about that personal side of loss." Luister hier wat hij precies bedoelt in een interview met 3FM-dj Sander.

Cynisme

'Clean Eyes' is een nummer dat in 2018 uitkwam en geïnspireerd is op zowel zijn vrouw als zijn eigen cynisme. "Mijn vrouw is iemand die altijd van het goede in mensen en dingen uitgaat. Als zij een slechte dag heeft gehad, begint ze de volgende dag weer met een nieuwe, frisse start. Als ik een slechte dag heb gehad, ben ik snel geneigd om te denken dat de volgende dag weer shitty wordt," aldus Brian. Hij is niet blij met deze eigenschap, maar vertelt: "Somehow, I found someone who loves me through my cynicism, and shows me the world through her beautiful and honest lens."

Ster advertentie
Ster advertentie