3FM nieuws

Domien belt met Sam Feldt en zijn gebroken pootje

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien belt met Sam Feldt en zijn gebroken pootje

Hij is de allergrootste pechvogel van de week: Sam Feldt. Tijdens een scooter-ongeluk brak hij zijn been waardoor hij genoodzaakt was om de rest van zijn drukke zomertour te cancelen en vooral rust moet nemen. 3FM-dj Domien belde even met zijn vriend om te kijken hoe het ervoor staat.

Bellen met Sam

"Sam, wat is er toch allemaal gebeurd?" vraagt Domien als een enigszins vrolijke Sam Feldt opneemt. "Vorige week zaterdag zou ik lekker met m'n vriendin naar het strand gaan. Dus we pakten de scooter. Toen we bij een kruispunt aankwamen, kwam er opeens een auto van links. We zagen hem niet aankomen omdat er bomen en struiken voor stonden. En toen zijn we geschept."

Een slechter moment kon niet aangezien Sam de hele zomer volgepropt had met shows. Hij heeft onder andere Sziget en Tomorrowland moeten cancelen. Wat 'ie dan gaat doen deze zomer? Rust nemen en aan nieuwe muziek werken dan maar. Iets wat ons dan wél weer goed in de oren klinkt. Zelf hoopt hij in het weekend van 23 augustus klaar te zijn met zijn revalidatie zodat hij op tijd is voor Mysteryland.

Luister het interview hieronder terug.

"Geen bloemen haha!"

Hij krijgt ontzettend veel lieve berichten en pakketjes thuisgestuurd, maar hij heeft wel één wens. Of eigenlijk zijn moeder... "Ik woon nu tijdelijk bij mijn moeder thuis aangezien die een mooi huis heeft op de begane grond. In mijn eigen huis in Amsterdam heb ik drie trappen die ik niet op kom nu. Mijn moeder wordt vooral gek van de bloemen die binnenkomen want de katten gaan er in zitten en het is één grote teringzooi haha."

Beterschap!

Sam, heel veel beterschap en hopelijk sta je eind deze zomer gewoon op je benen achter je tafel op Mysteryland! En mocht dat nou niet lukken, dan wil Domien best wel invallen... haha.

Ster advertentie
Ster advertentie