3FM nieuws

James Blunt brengt humoristische documentaire over eigen leven uit

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. James Blunt brengt humoristische documentaire over eigen leven uit

James Blunt - koning van de zelfspot - brengt binnenkort in samenwerking met de BBC een documentaire uit over zijn eigen leven. Een cameraploeg heeft de zanger tijdens zijn 'Greatest Hits Tour' afgelopen jaar in Europa gevolgd om een kijkje achter de schermen te krijg bij de 'eeuwig tourende muzikant, die hard probeert relevant te blijven'. Zijn eigen woorden! Dat belooft veel goeds...

Synopsis documentaire

De documentaire wordt als volgt omschreven: "Dit is het verhaal van een ouder wordende, Britse popster, die nog steeds vecht voor relevantie, zo'n zeventien jaar nadat zijn ster even fonkelde. Niemand heeft een meer buitengewoon verhaal dan James Blunt. De soldaat die zanger werd, heeft een van de meest inspirerende trajecten in de muziekgeschiedenis”.

Quote

"Achteraf weet ik niet zeker of het een goed idee was om ze dit te laten filmen"

James Blunt

Koning van Twitter

De zanger omarmt met een bak humor zijn status als 'vergane glorie' en 'de maker van het meeste irritante liedje ooit ('Your Beautiful')' volledig. Met deze zelfspot is hij al jaren de koning van Twitter, waar hij reageert op alle haters. Ook heeft hij ooit zelfs zijn excuses aangeboden voor het maken van 'You're Beautiful'.

Het ziet ernaar uit dat de documentaire dezelfde humoristische insteek zal hebben. Wanneer hij verschijnt, is helaas nog niet bekend. Maar voor wie alvast even wil lachen, check vooral zijn Twitter:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie