3FM nieuws

James Blunt mocht niet meer twitteren

  1. Nieuwschevron right
  2. James Blunt mocht niet meer twitteren

Iedereen maakt wel eens een foutje op Twitter, maar voor de wereldsterren van deze aardbol is dat vaak net even iets onhandiger. Tenzij je James Blunt heet.

James Blunt op Twitter

Het leek de platenmaatschappij van James Blunt een briljant idee om de zanger wat dichter bij de fans te brengen. Daarom maakten ze een Twitter-account aan en vroegen James daarop af en toe wat te communiceren met fans. Hij pakte dat vrolijk op en vond al snel een eigen stijl.

Platenmaatschappij niet blij

Waar de platenmaatschappij hoopte op wat gezellig gekeuvel met fans, ging James met een gestrekt been in op alle haters van deze wereld. De platenmaatschappij vond dat niet echt een goed idee, aldus Blunt in Heat Magazine: “My record label set up the account and asked me to answer people, so I did. Then they phoned me up and asked me to stop”.

Blunt stopt niet met twitteren

Maar James had de smaak te pakken en besloot rustig door te twitteren: “Twitter is just people's opinions, and opinions are like arseholes – everyone has one.” Zijn gevatte opmerkingen hebben James Blunt een hoop online fans opgeleverd. Misschien kunnen andere artiesten als Rita Ora, Cee-Lo Green en Robin Thicke een cursusje bij hem volgen. Check de tweets van James hieronder.

Kinderbijslag

Slaapliedje

Geldgrapje

Ster advertentie
Ster advertentie