3FM nieuws

Meis stopt 'When The Party Is Over' van Billie Eilish in Nederlands jasje

foto: Félice Hofhuizen
  1. Nieuwschevron right
  2. Meis stopt 'When The Party Is Over' van Billie Eilish in Nederlands jasje

Dit keer was De Vorstin in Hilversum de Thuisbox voor niemand minder dan Meis! Ze speelde 'When The Party Is Over' van Billie Eilish, maar dan in een Nederlands jasje.

De keuze om een cover te spelen van Billie Eilish was eigenlijk zo gemaakt: "Ik ben groot fan van haar. Ik was zo blij dat zij hits scoorde, omdat ik vond dat we echt in een zwart gat zaten wat betreft de hitlijst", zei Meis bij Sander. En natuurlijk kon ze het niet laten om even te vermelden hoe geweldig ze Billie Eilish vindt: "Ik ben groot fan van haar. Ik was zo blij dat zij hits scoorde, omdat ik vond dat we echt in een zwart gat zaten wat betreft de hitlijst!"

MEIS - 'WAAR' & Billie Eilish cover

Sinds 2019 is Meis al backing vocal bij Eefje de Visser en nu is ze dus ook solo begonnen. Haar grote inspiratie komt uit muziek van Bon Iver, Big Thief, Clairo en St. Vincent en dat kunnen we verwachten op de haar debuut EP die uitkomt, ergens in 2021. Als je goed luistert, hoor je het ook zeker terug in haar track 'Waar' die ze live deed bij Sanders Vriendenteam.

Ster advertentie
Ster advertentie