3FM nieuws

U2's Bono bedankt Billie Eilish voor 'Everything I Wanted'

  1. Nieuwschevron right
  2. U2's Bono bedankt Billie Eilish voor 'Everything I Wanted'

U2-frontman Bono is op 10 mei 60 jaar geworden en dat zou hij niet gehaald hebben zonder bepaalde muziek, als we zijn Instagram mogen geloven. Daar maakte hij een lijst genaamd '60 songs that saved my life', waar o.a. Billie Eilish en Pharrell & Daft Punk in staan.

Everything I Wanted

'Everything I Wanted' gaat over de druk die komt kijken bij beroemd zijn en de hechte relatie met haar broer Finneas. Mensen kennen je en willen allemaal wat van je, maar op het moment dat je ze echt nodig hebt lijkt het niemand iets te kunnen schelen. Behalve dus de mensen die écht dichtbij je staan. Het is dus een nummer met een flink betekenisvolle laag, niet raar dat het Bono raakte! Hij zegt: "I step inside your song and it's a black beauty, achingly awesomely vulnerable and terrifying, fearless and worrisome. But you are not worried about all that. You express it, so you can own the feeling."

Billie had de shoutout zelf niet verwacht: ze reageerde verbaasd via haar Instagram story.

Meer muziek

Ook Daft Punk, Pharrell en Nile Rodgers krijgen een shoutout voor hun track 'Get Lucky'. Samen met nog 58 artiesten staan zij op de lijst van Bono, te bekijken via zijn website. Hij is enorm divers: het gaat van David Bowie naar Beyoncé ft. Kendrick Lamar en van Lady Gaga naar Nirvana. Over Get Lucky zegt hij het volgende: "How could I not be a fan of this collaboration?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie