3FM nieuws

Coen en Sanders Request Kast

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sanders Request Kast

De splinternieuwe Request Kast van de Coen en Sander Show bepaalt wat voor plaatjes je mag aanvragen in de show. Zo werkt 'ie...

Vroeger, in een land hier niet ver vandaan, draaiden Coen en Sander rond een uurtje of half zes aan het Request Rad. Hiermee werd de categorie bepaald van de plaat die je kon aanvragen.

Request Rad wordt Request Kast

Na jaren trouwe dienst viel het Request Rad alleen van ellende uit elkaar. Tijd voor de opvolger. Na tijden zoeken is daar nu eindelijk de... Request Kast!
Hij werkt wel net even anders. Als je aan de arm trekt, komen daar drie categorieën uit en het koppie van Coen óf Sander. Zo bepaalt de kast wie van de DJ's mag kiezen uit één van die drie categorieën op de kast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat voor platen zijn er?

Duidelijk toch, na het kijken van deze video? Elke dag mag jij dus een Kostenplaatje,Uit-je-plaat, Koppelingsplaat, Praatplaat, Kleurplaat, Bouwplaat, Naamplaat, Plaat-s, Zandplaat, Poezieplaat, Plaat voor je kop, Gevoelige plaat, Wijzerplaat, Spaanplaat, Thuisplaat, Platina plaat, Langspeelplaat, Trilplaat, Printplaat of Staalplaat aanvragen.

Luister dus elke dag naar Coen en Sander voor de Request Kast en vraag je plaat aan via 3333 of via de 3FM app!

Ster advertentie
Ster advertentie