3FM nieuws

Twenty One Pilots op Pinkpop 2022: "We go to each other for advice"

foto: Tobias Post
  1. Nieuwschevron right
  2. Twenty One Pilots op Pinkpop 2022: "We go to each other for advice"

Josh en Tyler van Twenty One Pilots keerden na jaren weer terug op Pinkpop. De band mocht op vrijdag als één na laatste act het hoofdpodium betreden. Vlak daarvoor deden ze nog een 3FM Backstage waarbij een handjevol 3FM-luisteraars de kans kregen om de band te ontmoeten en sprak 3FM-dj Sagid Carter ze voor hun kleedkamer.

Veranderingen sinds 2014

In 2014 stond de Amerikaanse band voor het eerst op Pinkpop. Een compleet ander tijdperk volgens de band. Josh: "We waren ons toen nog van zo weinig bewust. Wat iets goeds was denk ik. We probeerden gewoon heel veel dingen. Dingen die we nu niet meer zo snel zouden doen."

Een ander ding dat toen nog veel meer meespeelde waren de zenuwen. Al zullen die er vanavond volgens Tyler nog steeds wel een beetje zijn. "In 2014 hadden we geen idee wat we konden verwachten en was alles nog nieuw. Wat het ook extra leuk maakte."

Fans, rolmodellen en vader worden

Verder spreken ze over de connectie met hun fans, een rolmodel zijn voor anderen, maar ook hun veranderde relatie met hun eigen ouders nu ze zelf vader zijn geworden. Bekijk het hele interview hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie