3FM nieuws

Frank & Eva: Welkom bij de Cup!

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank & Eva: Welkom bij de Cup!

Welkom in de Frank & Eva EK-poule! Je kunt hier meespelen om Frank & Eva sokken, het Aveneknarf shirt, een officieel en speciaal gemaakt Aveneknarf Oranjeshirt, en de felbegeerde welkom bij de Cup Cup!Binnen het spel kan je punten scoren door de juiste uitslagen van de wedstrijden, poulewinnaars en de topscorers van het toernooi zo goed mogelijk te voorspellen. Dit kan je via de Scorito-website of de Scorito-app op je telefoon doen. Via de knop onder aan de pagina kan je direct beginnen met spelen.

Hoe werkt het?

Het spel Is verdeeld in meerdere fases. Je voorspelt eerst alle wedstrijden in de groepsfase van het toernooi en als de groepsfase erop zit kan je beginnen aan je voorspellingen voor de achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale. Dit doen we op verschillende momenten en per ronde.

Wij zullen je op de radio uiteraard op de hoogte houden wanneer er een nieuwe voorspelronde begint. De deadlines zijn ook te vinden in Scorito-app en op de Scorito-website. Zorg er in ieder geval voor dat je je voorspellingen voor de groepsfase voor het begin van het toernooi (11 juni 21:00) hebt ingevuld.

Prijzen

Eindig je op de…
#4e t/m 10e plek:
dan win je Frank & Eva sokken.
#3e plek: dan win je het originele Aveneknarf shirt en de Frank & Eva sokken.
#2e plek: dan win je een officieel Nederlands elftal shirt bedrukt met Aveneknarf.
#1e plek: dan win je een officieel Nederlands elftal shirt bedrukt met Aveneknarf en de felbegeerde Welkom Bij De Cup Cup!

Voorbeschouwing

Wil je meer over de landen die meedoen aan het EK leren? Dat kan! Bij het voorspellen van de poules vind je bij elke poule het knopje 'voorbeschouwing'. Hier vind je per land de nodige informatie. Zo zie je hoe ze in de kwalificatie gespeeld hebben, wie de meest ervaren spelers zijn, wie de meeste doelpunten maken en hoe ver ze op vorige grote toernooien gekomen zijn. Zo kan je je optimaal inlezen voordat je de wedstrijden gaat voorspellen.

Kan je niet meer wachten? Klik dan op de knop hieronder. Dompel je onder in het EK-voetbal en voorspel jezelf naar de Welkom bij de Cup Cup!

Belangrijk: je moet 18 jaar of ouder zijn om aan onze poule deel te nemen.

Ga naar de EK-Poule

Ster advertentie
Ster advertentie