3FM nieuws

Festivalhorror: "Ik ging zitten en voelde iets nats en warms tegen mijn derrière"

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Festivalhorror: "Ik ging zitten en voelde iets nats en warms tegen mijn derrière"

Toen vorig weekend het verhaal van Emma over een ontploft festivalriool online kwam, vlogen de ervaringen van andere 3FM-luisteraars de tafel over. Hieronder een kleine selectie voor jouw gruwel-plezier.

Voor én achterkant

Rutger: "Op Rock Werchter legen ze de Dixies blijkbaar niet zo vaak. Ik ging met mijn brakke ochtendhoofd naar zo'n schijthok. De geur die eruit kwam was al heftig, maar het werd nog erger. Ik ging voorzichtig zitten en zet me even goed schrap om al de ellende van de dag ervoor uit mijn lichaam te persen. Maar nog voordat ik gas geef voel ik iets nats en warms tegen mijn derrière. Wat blijkt, die Dixie zat zo vol dat ik letterlijk op de kak van mijn voorganger was gaan zitten. Meteen over mijn nek natuurlijk. Dit was in meerdere opzichten een zure ervaring."

Modder

Marloes: "Het was half zes in de ochtend en ik moest plassen na een Pinkpop-nacht waarbij het gegoten had van de regen... Op mijn teenslippertjes probeerde ik half slapend naar de Dixies te lopen, maar bleef haken in de blubber en viel face forward vol in de modder. Het duurde nog uren voor de douches openden, dus heb ik mezelf met babydoekjes op zitten poetsen."

Hallo Jerry

Jessica: "Wij hadden een muis onder onze tent die, door de tent heen, ons luchtbed stukgevroten heeft. Toen we de tent weghaalden was er een enorm netwerk van gangen onder onze tent gebouwd."

Natje, geen droogje

Jeroen: "Tijdens We Are Electric moest ik om 03:00 's nachts m'n tent in stromende regen met doorweekte ducktape fixen, omdat er een dronken idioot over een haring struikelde en precies door het midden van m’n tent viel. Fun times."

Fireball

Jorieke: "Ik had net een hele dag storm uitgezeten op het festivalterrein, dus wilde even naar de tent. Ik kom terug op de camping, staat m'n tent in vuur en vlam. Ik was zó blij dat mijn zus onze tassen nog net op tijd gered had!"

Ja, dit telt

Thijs: "Op Roskilde poepten onze buren in het looppaadje tussen onze tenten in. Telt dat?"

En Hidde maakte écht het allerergste ooit mee

Hidde: "Voor mij is het de enorme hittegolf tijdens Jera On Air vorig jaar... warm bier!!!"

Ster advertentie
Ster advertentie