3FM nieuws

Winnen: alle boeken van de Zelfhulpboekenclub Podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen: alle boeken van de Zelfhulpboekenclub Podcast

Het is zomertijd en dat wil zeggen: meer tijd om boeken te lezen! Stijn van Vliet en Jasper Demolin (Streetlab) lazen eerder nooit. Maar nu leeftijd begint te tellen, dringen de existentiële vragen zich op. Daarom duiken ze de boekenkast in, en dan vooral de zelfhulpsectie.

Inmiddels kennen de twee heren alle zelfhulpboeken als hun broekzak en hebben daarover een podcast gemaakt: voor iedereen die zelf moeite heeft met lezen of gewoon te lui is.

DE ZELFHULPBOEKENCLUB

"Wij lezen zelf nooit en maken dit dus voor andere mensen die ook moeite hebben met een boek openslaan. Wij vertellen erover zodat de mensen de boeken niet meer hoeven te lezen," vertelt Jasper. Hoe handig is dat?

Maar nu alle boeken uitgelezen zijn, moeten de heren de balans opmaken: hebben ze daadwerkelijk wat geleerd en hoe merken ze dat in hun dagelijks leven? Vriend en Streetlab-collega Daan Boom komt langs om de jongens even aan de tand te voelen en te checken wat er is blijven hangen.

Bekijk de samenvatting hier:

Video niet beschikbaar

Winnen

Inmiddels hebben Stijn en Jasper de boeken niet meer nodig, en willen niets liever dan de kennis delen! Daarom geven we alle boeken die in de podcast langskomen weg. Ga naar deze pagina en maak kans!

Check de podcast hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie