3FM nieuws

David (28) is de winnaar van het Gouden Festivalbandje

  1. Nieuwschevron right
  2. David (28) is de winnaar van het Gouden Festivalbandje

Na een spannende strijd, is dit jaar David (28) de grote winnaar van het Gouden Festivalbandje! En dit is niet zomaar een bandje, David mag hiermee aankomende zomer naar Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret én Amsterdam Dance Event, samen met twee vrienden. Dat belooft een mooie zomer voor David te worden!

Spannende strijd

Het Gouden Festivalbandje is niet zomaar komen aanwaaien, hier heeft David flink voor gestreden. Het begon 2 weken geleden met zijn epische festivalverhaal, die hij naar de volgende ronde bracht. Hier won David de festivalquiz on air van een andere deelnemer, en eindigde uiteindelijk vandaag in de grote finale.

Samen met twee andere finalisten kregen ze gedurende de dag hints over waar in het land 3FM-dj Luc met het felbegeerde festivalbandje stond te wachten, en David was degene die hem als eerste vond en met het Gouden Festivalbandje naar huis ging!

De ontknoping

Video niet beschikbaar

"Ik had dit nooit verwacht, het was zó spannend!"

De strijd bleef tot het einde spannend, zo kwam David een van de andere finalisten tegen op de parkeerplaats van de bewuste plek: "Ik stond op dezelfde parkeerplaats als Freek, en ik heb hem gewoon geblokkeerd en ben weggereden!".

David gaat een mooie zomer tegemoet, samen met twee vrienden naar Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret én Amsterdam Dance Event: "Dit wordt echt een geweldig jaar, dankjewel jongens!". Gefeliciteerd, David!

Interview met de winnaar

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie