3FM nieuws

3FM BPM blikt terug op 2003

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM blikt terug op 2003
De laatste uitzending van 3FM BPM in 2003 wordt één groot dancefeest. Zo komt Dancetination Live! vanuit Rotterdam en blikt {l}Mick{/l} terug op een succesvol jaar. Hij doet dat onder andere met {l}Armin van Buuren{/l}...Dancetination Live!
De laatste uitzending van 2003 van Dancetination Live! (elke zaterdagnacht tussen 1 en 3) wordt een knaller! Niemand minder dan Dj Rolando (maker van de giga-dance hit Night Of The Jaguar, zie foto rechts) komt naar On @ Off/Corso in Rotterdam en daar moeten we natuurlijk bij zijn. De techno-koning uit Detroit wordt bijgestaan door de Nederlandse Dj Estroe, ook geen katje/dame om zonder handschoenen aan te pakken…

Weekender
In Weekender (tussen 3 en 7) blikt {l}Mick Boskamp{/l} terug op 2003. Hij doet met een stel bijzondere gasten. Natuurlijk met zijn vaste ‘handlanger’ Dj Eric de Man, maar ook met de akelig talentvolle dance-producer John Consemulder en met man of the moment {l}Armin van Buuren{/l} voor wie 2003 een krankzinnig succesvol jaar was. Ook geeft Boskamp nog de laatste kaartjes weg voor het Oud & Nieuw feest van Loveboat en vult de Belgische Dj Benoit het laatste uur met een exclusieve mix.

Ieder weekend vanaf zaterdag avond 19:00 tot zondagochtend 07:00 luister je naar 3FM BPM!
Ster advertentie
Ster advertentie