3FM nieuws

Bekijk de 'Road To Glastonbury' van de Nederlandse Pip Blom in deze documentaire!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk de 'Road To Glastonbury' van de Nederlandse Pip Blom in deze documentaire!

Als 16-jarig meisje droomde ze erover, in 2016 schreef ze erover in een blog en nu leeft ze het: optreden op Glastonbury! En daar speelt Pip blom niet één, niet twee, maar wel drie keer! Volg de weg naar haar grootste show tot nu toe, waarin de band een half jaar lang wordt gevolgd.

"A crazy dream come true"

Pip is het levende bewijs dat alles mogelijk is als je er maar hard genoeg voor werkt. Toen Pip 16 was had ze nog nooit een liedje geschreven en kon ze eigenlijk alleen spelen op een driesnarige Loog-gitaar van haar vader. Ondanks dat is ze ervan overtuigd dat haar passie bij muziek ligt en wilt optreden met een band. Het enige wat nog mist is een band. En ervaring.

3 Years ago when I decided to name my blog 'The Road To Glastonbury' it felt like an unreachable goal. I had 4 songs, no band and no idea how to play live.

De daaropvolgende jaren gebeurt er veel in het leven van Pip Blom. Ze doet mee aan popsongcompedities, gaat op tournee, krijgt een band én erkenning - maar dan vooral in Groot-Brittannië. Hier krijgt ze veel aandacht van o.a. bloggers, de pers en werd haar muziek veel gedraaid op BBC Radio. Vanaf dat moment komt haar muziekcarrière in een stroomversnelling terecht en tekent de band bij hun eerste Engelse boekingsagent, X-Ray.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen weg naar succes is zonder slag of stoot, net zoals de weg naar haar 'Glasto'-droom. Bekijk de docu hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie