3FM nieuws
BNNVARA

Naaz & Squid staan op Eurosonic Noorderslag 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz & Squid staan op Eurosonic Noorderslag 2020

Er zijn weer nieuwe namen bekend voor Eurosonic Noorderslag 2020! Naaz en Squid zullen volgend jaar in Groningen te zien zijn. Dat maakte Naaz zojuist zelf bekend in Sanders Vriendenteam.

Naaz op ESNS 2020

Niet alleen zal Naaz op 15 januari 2020 optreden, ze is ook genomineerd voor een Music Moves Europe Talent Award (MMETA). Deze award is in het leven geroepen voor acts die het Europese geluid van vandaag en de toekomst presenteren. De sound van Naaz wordt door steeds meer mensen opgemerkt, dus wie weet gaat zij er wel vandoor met die prijs. Eerder wonnen superster Dua Lipa, de Nederlandse Pip Blom, het engelse Pale Waves, de Spaanse zangeres Rosaliá en het Belgische hip-hopduo Blackwave al awards. Is Naaz de volgende?

Eerste Europese tour

Volgende week gaat Naaz voor de eerste keer op Europese tour! Ze doet o.a. Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Ierland en Nederland aan.

Bekijk het hele interview van vanmorgen hier terug.

Line-up Eurosonic

Voor Eurosonic (het festival) zijn werden eerder de eerste namen naar buiten gebracht, waaronder ook 3FM Talents Amy Root en Blanks. Check hier de volledige lijst!

Naaz in de 3FM Live Box

Naaz speelde ook haar track 'damage :(' in de 3FM Live Box. Het optreden kun je later terugvinden op deze pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie