3FM nieuws

Terugkijken: De Likt en Queen's Pleasure in De Spot, Middelburg

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugkijken: De Likt en Queen's Pleasure in De Spot, Middelburg

Het is de Maand Van De Livemuziek bij 3FM! De hele maand juli organiseert 3FM concerten in steeds weer een andere provincie en poppodia.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om de poppodia en de artiesten te steunen, tourt 3FM in juli een maand lang langs twaalf concertzalen in Nederland. Eén in elke provincie. Daar zie je optredens van 3FM-artiesten die in de bloei van hun carrière zitten. Onder andere Blanks, De Likt, Waltzburg, Wies, San Holo, Jeangu Macrooy, Queen’s Pleasure en Linde Schöne zullen live optreden.

LIVE VOLGEN

De komende weken staan verschillende shows op het programma tijdens de Maand van de Livemuziek. Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen? Geen probleem, want bijna alle concerten kun je volgen je via 3fm.nl/live, de livestream op Facebook kun je ook fragmenten bekijken op Instagram Story, je hoeft dus niets te missen!

Volg 3FM via Instagram om alle winacties mee te krijgen. Voor meer info ga je naar 3FM.nl/livetour.

Livestream

Je kunt de shows van De Likt en Queen's Pleasure terugkijken via de livestream op Facebook.

De likt

Het is de tweede keer in De Spot voor het Rotterdamse De Likt. Dit drietal maakt futuristische funk en doet normaal veel aan crowdsurfen en zoekt veel contact met het publiek. Dat kan nu natuurlijk niet maar de band heeft creatieve oplossingen gevonden om toch die interactie te hebben met het publiek.

Tijdens de show is er namelijk tijd voor een potje beerpong en trekken ze bij 'Ja Dat Bedoel Ik' een andere fan het podium op om de track samen te rappen. Allemaal coronaproof natuurlijk.

Queens pleasure

De band die elkaar vond via een Facebook oproep staan voor het eerst sinds maanden weer op het podium. Op de vraag van 3FM-dj Luc of ze hier lang over gedroomd hebben weet frontman Jurre het leuk te brengen: "Ik droom al jaren over Middelburg, maar dat optreden; meh..."

Een geintje natuurlijk, want tijdens deze bijzondere show lijken de heren weer helemaal op hun plek. In januari werden ze 3FM Talent nadat ze ook op Eurosonic Noorderslag stonden. In mei brachten ze hun nieuwe single 'Sitter" uit.

Ster advertentie
Ster advertentie