3FM nieuws

Win kaarten voor de 3FM Maand van de Live Muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor de 3FM Maand van de Live Muziek

3FM organiseert de Maand van de Livemuziek! De afgelopen maanden hebben we allemaal de livemuziek moeten missen en daarom gaat 3FM in de maand juli alle 12 de provincies langs. In een poppodium bij jou in de buurt worden live optredens georganiseerd, en jij kan erbij zijn!

In de maand juli steken we de poppodia en artiesten een hart onder de riem. De deuren gaan weer open en de acts staan ein-de-lijk weer op het podium! Denk daarbij aan 3FM Talents zoals WIES en Blanks. Maar ook namen als De Likt, Jeangu Macrooy en Goldband treden op in poppodia over heel Nederland.

Winnen

Luister 3FM en let op het ticketalarm om tickets te winnen voor de shows! Ook kun je winnen door 3FM op Instagram te volgen en een reactie achter te laten op deze post:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe volg je dat?

Video's van de shows komen z.s.m. online via 3FM.nl. De shows zijn live te volgen via 3FM.nl/live en de 3FM Facebook! Check voor snelle updates de 3FM Instagram.

Bekijk via de playlist hieronder alle optredens terug. Hij wordt dagelijks aangevuld!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tourtje

Afhankelijk van de zaal mogen er tot 100 mensen bij zijn, op gepaste afstand. Zo kunnen we voor het eerst in lange tijd tóch weer met zijn allen genieten van livemuziek en nieuw Nederlands talent. Tickets hiervoor zijn vanaf 29 juni on-air en online te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via de radio en 3fm.nl/live.

Waar gaan we naartoe?

Ster advertentie
Ster advertentie