3FM nieuws
NTR

Wolf Alice speelt een bijzondere sessie in de 3FM Live Box

foto: Cécile van Wijnsberge
  1. Nieuwschevron right
  2. Wolf Alice speelt een bijzondere sessie in de 3FM Live Box

Ze vormen een van de coolste rockbands van het moment, maar in intieme setting zijn ze net zo goed: de leden van Wolf Alice maakten tijdens hun Europese tour een pitstop in de 3FM Live Box voor een unieke semi-akoestische livesessie.

Wolf Alice live bij 3FM

Je kent Wolf Alice als een rauwe rockband, met frontvrouw Ellie Rowsell die het regelmatig uitschreeuwt op het podium. Maar wist je dat de Engelse band net zo goed klinkt in een uitgeklede vorm? Dit jaar bracht de band een Blue Lullaby EP uit, met semi-akoestische, meer melancholische versies van liedjes van het album Blue Weekend uit 2021.

In de 3FM Live Box speelt Wolf Alice die prachtige lullaby-versies van hun liedjes 'Lipstick On The Glass', 'No Hard Feelings', en 'How Can I Make It OK?'. Je kunt de hele livesessie hier terugkijken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frontvrouw Ellie Rowsell en bassist Theo Ellis praten ook nog met 3FM-dj Vera Siemons over hun tour, die nu na meer dan een jaar bijna ten einde is, de bijzondere band tussen Wolf Alice en Nederland, en hoe het was om het voorprogramma te verzorgen van Harry Styles: 'I can see why they call it "Love On Tour", it was just a positive energy, it was really nice.'

Kijk het interview hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie