3FM nieuws

Krijgt Beyoncé een rol in je favoriete jeugdfilm?

  1. Nieuwschevron right
  2. Krijgt Beyoncé een rol in je favoriete jeugdfilm?

Disney aast op de wereldster!

Beyoncé staat bovenaan in het lijstje van Jon Favreau, de regisseur van de nieuwe versie van The Lion King. WHAT?! Ze zou volgens Variety het meest geschikt zijn in de rol van de leeuwin Nala.

Beyoncé moet nog even denken

De makers van de film hebben Beyoncé schijnbaar al gevraagd, maar de zangeres heeft nog geen beslissing gemaakt. Of ze daadwerkelijk in de film gaat spelen is dus nog onbekend. Aangezien het alleen om een stemrol gaat, zou ze het volgens Disney prima kunnen combineren met haar zwangerschap. Bey is namelijk zwanger van een tweeling.

Live action

The Lion King krijg een live action remake, dat houdt in dat de film net als bij The Jungle Book aan het werk gaat met menselijke acteurs, terwijl er alleen dieren in de film zitten. Er wordt daarom met allerlei ingewikkelde computertechnieken gezorgd dat het allemaal echte dieren lijken. Tof! We zijn benieuwd of de remake net zo leuk is als het onderstaande fragment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste remake

Disney is trouwens lekker bezig op het gebied van live action remakes. Niet alleen The Jungle Book was een groot succes, ook Beauty and the Beast met Emma Watson doet 't erg goed. In 2018 komt er een remake van Mulan en ook Snow White en The Little Mermaid staan op het lijstje.

Ster advertentie
Ster advertentie