3FM nieuws

Is de nieuwe track van DJ Khaled, Beyoncé en Jay Z een diss naar Drake?

  1. Nieuwschevron right
  2. Is de nieuwe track van DJ Khaled, Beyoncé en Jay Z een diss naar Drake?

Het lijkt erop dat 'Shining', de nieuwe single van DJ Khaled, een kleine uithaal naar 's werelds favoriete Canadese rapper bevat. Maar wie is er boos op Drake en vooral... Waarom?!

© Getty Images via The Independent

De Grammy's waren nog niet afgelopen of DJ Khaled richtte de spotlight alweer op zichzelf: tijd voor een nieuwe single! En niet zomaar eentje, maar een samenwerking met Jay Z en Beyoncé. Best een prestatie, aangezien die twee al niet meer samengewerkt hebben sinds 'Drunk In Love' uit 2013.

Ruzie zoeken met Drake

Het zit vreselijk goed verstopt voor de onwetende luisteraar, maar er zit dus een diss naar Drake in die track. De Canadese rapper werkte in 2016 samen met Jay Z en Kanye West voor 'Pop Style' op het album Views, maar hij knipte zowel Jay als Kanye uit de definitieve albumversie van het liedje. Waarom? "Het klonk gewoon niet zoals ik het wilde hebben." Dat kon Jay Z blijkbaar niet echt waarderen, want nu klapt hij terug met deze lyrics:

"I know you ain’t out here talkin’ numbers, right? / I know you ain’t out here talkin’ summers, right? / I know you ain’t walkin’ ’round talkin’ down / Sayin’ boss shit when you a runner, right?"

Hoe dan ook: de track is dus de eerste single van Grateful, het nieuwe album van DJ Khaled. Of het nu echt een diss is of niet, hij is het luisteren waard!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fun fact: dat kind in het artwork is Asahd Khaled, het zoontje van DJ Khaled. Een jochie van nog maar vier maanden oud! Paps was zo trots op z'n nieuwe nageslacht dat hij Asahd maar meteen benoemde tot executive producer van zijn nieuwe album.

Ster advertentie
Ster advertentie