3FM nieuws

De Staat maakt nog één laatste rondje met Bubble Gum

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. De Staat maakt nog één laatste rondje met Bubble Gum

De Staat gaat voor de allerlaatste keer 'in the round'. In 2017 speelde de band 4 uitverkochte shows in een eigen opgezette venue in hun thuisbasis Nijmegen. Eind oktober doen de heren dat nog één keertje, maar dan in de nieuwe venue van Rotterdam Ahoy.

In the round ii

Het laatste album Bubble Gum van De Staat is inmiddels één jaar oud en zorgde voor een top 2019. Een jaar voor de de band waarin ze de AFAS Live uitverkochten, een nieuw album uitbrachten én in augustus een headliner spot op Lowlands mochten invullen na het uitvallen van The Prodigy.

Frontman Torre: "We willen met In The Round II weer het onderste uit de kan halen. In The Round II doen we in een nieuwe zaal, met alle voordelen daarvan: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw werk

Torre: "Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk."

First Gig

Ook De Staat begon natuurlijk als klein bandje. Wil je lezen hoe, check dan deeeeeze link!

Ster advertentie
Ster advertentie