3FM nieuws

Heb je de nieuwe track van Imagine Dragons al gehoord?

  1. Nieuwschevron right
  2. Heb je de nieuwe track van Imagine Dragons al gehoord?

De nieuwste single van Imagine Dragons is vanaf deze week te horen op 3FM: 'Whatever It Takes'. Waar gaat die track over en hoelang zou 't duren voordat je hem écht goed kunt meezingen?

Keihard de beste zijn

De gedachte achter de track is eigenlijk redelijk simpel: frontman Dan Reynolds wil de allerbeste zijn in wat hij doet, whatever it takes. In de muziekbusiness zijn er tig valkuilen waar je op moet letten en er is altijd wel iemand die jou neer wil halen, maar juist die struggles kunnen ervoor zorgen dat je nóg vastberadener bent om je doel te behalen. Althans, da's dus de mening van Dan Reynolds. Dat thema komt op meerdere plekken op het album Evolve terug. Ook in de singles 'Thunder' en 'Believer' zit er zo'n motiverende boodschap: hoe kut sommige dingen ook zijn, als je in jezelf gelooft kom je er wel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quickie

Als je van uitdagingen houdt, hebben we er hier eentje voor je: zing effe de coupletten van 'Whatever It Takes' foutloos mee. Dat klinkt niet al te moeilijk, maar dat is het dus wel: het gaat SNEL. Het is een wonder dat Dan Reynolds zich niet constant verspreekt als ze deze live spelen!

Zo komt deze enorme bak tekst in slechts veertien seconden voorbij: "Falling too fast to prepare for this / Tripping in the world could be dangerous / Everybody circling it's vulturous / Negative, nepotist / Everybody waiting for the fall of man / Everybody praying for the end of time / Everybody hoping they could be the one / I was born to run, I was born for this." Je moet al vier keer naar adem happen als je dit leest!

De video

Vorige week bracht de band ook de bijbehorende video van het nummer uit. Dat is er eentje vol earth, wind & fire: Imagine Dragons moet zich staande houden tussen storm, overstromingen en een in de fik gevlogen huis. Maar hey, they'll do whatever it takes...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie