3FM nieuws

Rammstein-leden zoenen in Moskou als protest tegen anti-LHBTI-wetten

  1. Nieuwschevron right
  2. Rammstein-leden zoenen in Moskou als protest tegen anti-LHBTI-wetten

Twee leden van Rammstein wilden in Moskou, Rusland een statement maken om op te komen voor LGBTI-rechten in het land. Dat is ze met een zoen op het podium goed gelukt...

Rammstein-gitaristen Paul Landers en Richard Kruspe zoenden elkaar namelijk op het podium tijdens een concert in Moskou. Gisteren plaatsten zij een foto hiervan op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De kus vond plaats tijdens het nummer 'Aüslander'. "Rusland, we houden van jullie", schreef de band erbij. Onder luid applaus ging de band door met hun show. Rammstein maakt wel vaker politieke statements. Eerder kwamen zij ook op voor de rechten van LGBTI-ers in Polen nadat mensen tijdens een Pride-mars waren aangevallen.

3FM & Pride

De hele week zoekt 3FM nummers waarvan jij gaat shinen. We zoeken de tracks waardoor je net iets meer rechtop gaat lopen. Vul jouw meest trotse track in en luister op vrijdag 2 augustus naar de 3FM Pride List! Op zaterdag 3 augustus is 3FM samen met BNNVARA aanwezig met een eigen boot tijdens de Canal Parade. Wil jij kans maken op twee tickets, klik dan de link!

Ster advertentie
Ster advertentie