Meer NPO

Pride

Pride

De jaarlijkse Canal Parade gaat niet door, maar wij vieren vandaag de Pride met een live uitzending vanaf een schip op de NDSM-werf in Amsterdam. Met van 09.00 tot 18.00 uur de 3FM Pride List 2020: jouw favoriete ‘out & proud’ tracks. Heel veel luisteraars hebben hun plaat en persoonlijke verhaal achtergelaten op onze site. En die hoor je vandaag allemaal voorbij komen.

PRIDE TOCH VANAF EEN BOOT

Aansluitend op de Pride List gaan we vanavond door met een bomvolle After Party met toffe gasten en artiesten. Vanaf 18.00 uur komen onder anderen Naaz, de makers van de NPO 3-serie ANNE+ en Studio Sport-presentatrice Rivkah op ’t Veld langs. En Lionstorm en Fata Boom treden op. We sluiten om 23.00 uur de Pride af met een uur lange mix van de lekkerste Pride-tracks. In de blender gegooid door de DJ’s van Club Nyx!

Het goede nieuws: jij kan hierbij zijn! Zo kan je de Pride 2020 toch nog een beetje vieren. Het belooft een gezellige boel te worden op anderhalve meter afstand. Dat wil je! Je kunt een tafel reserveren via deze link.


2020


2019