3FM nieuws

Een aantal 3FM-dj's maken uitzending vanuit huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Een aantal 3FM-dj's maken uitzending vanuit huis

Een kuchje, keelpijn en een volle neus... Zelfs bij milde klachten raadt het RIVM inmiddels aan om thuis te blijven waar dat kan. Dus ook de mensen van de radio! Daarom heeft 3FM-dj Herman Hofman vandaag na een kort overleg besloten vandaag vanuit huis te werken. Rob Janssen zal voor zijn shows dezelfde aanpak hanteren.

Je checkt 3FM hier live!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kuchje en keelpijn

Herman voelt zich verder top en wil graag zijn radioshow maken. Dus zijn er maatregelen getroffen en maakt hij de show vanuit zijn eigen woonkamer!

In huize Janssen worden vrijdag alvast volle voorbereidingen getroffen voor het weekend: zowel Partij Voor de Vrijdag als Rob en Radio Op 'N Broodje worden uitgezonden vanuit de woonkamer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zit 'ie, hoor.

Coronavirus en trump

Gisteren heeft het Nederlands kabinet meerdere maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook stelde President Trump van de V.S. een inreisverbod in vanuit Europa. Deze twee keuzes zullen grote gevolgen hebben voor de (Nederlandse) muziekindustrie.

Bijvoorbeeld alle shows boven de 100 man publiek zijn afgelast en Amerikaanse bands zullen volgens muziekjournalist Atze de Vrieze hun tours afzeggen en terug naar het thuisland reizen. Je checkt hier het complete liveblog dat 3voor12 over het coronavirus in de muziekwereld.

Ster advertentie
Ster advertentie