3FM nieuws

Check de video van Queen's Pleasure voor 'Sitter'

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de video van Queen's Pleasure voor 'Sitter'

Queen's Pleasure: het is nog een relatief nieuwe naam in de Nederlandse muziekwereld, maar daar willen ze rap verandering in brengen. Na 'Big Boys Loan' hoor je nu ook 'Sitter' op 3FM en die heeft een kakelverse videoclip.

Wakker worden

De band nam het nummer eind 2019 op in Engeland, in een studio net buiten Londen. Frontman Jurre over het nummer: "'Sitter' gaat over een persoon die zich totaal heeft buitengesloten van de wereld en zichzelf aan het verwaarlozen is. Ik vertel die persoon om wakker te worden om iets te doen met zijn of haar leven." Het nummer is geschreven voor de coronapandemie losbrak, maar is nu dus wel extra toepasselijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video voor 'Sitter' is onderdeel van een trilogie: de video voor 'Big Boys Loan' is al uit, de derde moet nog komen! Het meisje uit de video is ook te vinden op het artwork van de band. "Dit is Loutje! Zij heeft de eerste video geregisseerd en ze heeft zichzelf nu gepromoveerd tot hoofdpersoon in onze nieuwe video. Je kan eigenlijk wel zeggen dat ze de muze van de band is."

Queen's Pleasure

De brutale Amsterdamse rockers van Queen’s Pleasure zijn 3FM Talent en staan ook nog eens op plek 8 van de 3FM Live List 2020! Helaas gooit de pandemie momenteel roet door het liveseizoen, maar de band liet in 3voor12 Radio al zien wat ze kunnen. Lees hier meer over hen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie