3FM nieuws

Queen's Pleasure is #8 op de 3FM Live List 2020

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Queen's Pleasure is #8 op de 3FM Live List 2020

De brutale Amsterdamse rockers van Queen’s Pleasure staan op plek 8 van de 3FM Live List 2020. Zei je nou Amsterdam? Ja zeker, dit is gewoon eigen kweek!

Wie is Queen's Pleasure?

Live heeft deze eigenzinnige 3FM Talent de allure van een Britse gitaarband die al heel wat kilometers heeft gemaakt. Zo maakt frontman Jurre er een gewoonte van om z'n microfoon lekker laag te zetten en er als een soort Liam Gallagher overheen te hangen.

En de link met Engeland is groter dan dat: het logo van de band is gebaseerd op Queen Elizabeth en afgelopen winter zaten in Saffron Walden, Essex om het eerste deel van hun debuutalbum op te nemen.

Queen's Pleasure speelde vorig jaar de Popronde al plat, met een flinke bak energie op het podium. Volgens bandlid Teun komt dat door het gebrek aan seks. "Die energie zou wel minder zijn als we vaker van bil gingen."

De track

'Big Boys Loan' moet je terugbrengen naar die ongedwongen tijd van vroegah. Voor Queen's Pleasure betekent dat vooral lekker naar school gaan en thuis een beetje tv kijken. Ze deden de track live in de ochtendshow van 3FM en ja... dat klinkt gewoon écht heel lekker.

Live

Op dit moment heeft de band nog geen nieuwe tourdata online staan, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in! De band liet al het volgende op Instagram weten: "Verder hebben we binnenkort weer een hele zooi aan gigs om aan te kondigen waaronder de support voor Amber Run in Pardiso."

>> Check hier de rest van de 3FM Live List 2020

Ster advertentie
Ster advertentie