3FM nieuws

Armin van Buuren over de schaduwkanten in de dj-scene

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren over de schaduwkanten in de dj-scene

Nummer 1 van de wereld en tegelijkertijd de meest ongelukkige persoon op aarde: Armin van Buuren vertelt over de mindere kanten van het leven als een dj.

Slachtoffer van social media

Ondertussen gaat het weer stukken beter met Armin maar hij heeft mentaal ook mindere periodes gehad. Aan tafel bij het programma Jinek vertelt hij over het leven als dj en hoe ontzettend hoog de druk is die erbij komt kijken. "We zijn slachtoffer geworden van social media." Eén iemand die kritisch reageerde en zijn show helemaal niks vond was er al één teveel. Ook in een interview met 3FM-dj Sander Hoogendoorn op Pinkpop vertelt Armin dat hij elke fan wilde pleasen: "Ik raakte in een soort identiteitscrisis omdat ik iedereen probeerde te pleasen. En ik begrijp nu dat dat niet mogelijk is."

Overvolle agenda

Ook vertelt 'Mr. Perfect' zoals hij zichzelf noemt in een documentaire dat de keuzes en afwegingen die hij moet maken bizar zijn. Zeg je ja of nee tegen een groot festival met 40.000 man plus een enorme zak met geld óf kies je er toch voor om je zoontje naar zijn voetbaltraining te brengen? Tja... wat zou jij doen?

Ster advertentie
Ster advertentie