3FM nieuws

Anderson .Paak komt heel snel met een nieuw album!

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Anderson .Paak komt heel snel met een nieuw album!

Hoewel het laatste album van Anderson .Paak nog niet eens een half jaar geleden uitkwam, kondigt de zanger alweer een nieuwe plaat aan! Het nieuwe album heet Ventura en verschijnt al op vrijdag 12 april. De tracks zijn geproduceerd door niemand minder dan Dr. Dre en wordt ook via zijn label uitgegeven.

"Met Oxnard heb ik ontdekt wat ik met mijn eigen stem kan bereiken. Dit nieuwe album heb ik tegelijk opgenomen met Oxnard. Ik heb deze dus eerst achter gehouden, omdat ik anders veel te veel nummers zou hebben om te spelen tijdens de tour. Ik houd er van om dingen met een even getal af te sluiten, dus welkom in Ventura!", zegt hij in een statement.

Oxnard

De verwachtingen zijn hoog na de albums Venice en Malibu. Anderson geeft vast een goed voorproefje met de eerder uitgebrachte ex-3FM Megahit 'Tints'. Samen met Kendrick Lamar rapt hij over de voor- en nadelen van roem. Met 'Tints' doelen ze op de geblindeerde ramen in hun auto die ze nodig hebben als ze lekker hun gang willen gaan.

3FM-dj Angelique keek destijds reikhalzend uit naar het album: "Ik was onlangs in Californië en daar ben ik langs alle plaatsen gereden waar hij over zingt. Venice, Malibu en Oxnard. De laatste is daar het kleinste plaatsje van. Op deze plaat hoor je de invloeden van Dr. Dre heel duidelijk terug. Eén van m'n favorieten is nu al 'Anywhere' met Snoop Dogg. Dat is eigenlijk gewoon een ode aan de oude R&B. Daar benoemt hij ook veel oude groepen, hij kent dus zijn klassiekers. "We kunnen later wel teruggaan naar de gangster-shit, maar vanavond wil ik je gewoon vasthouden", zegt Anderson in de track. Ik ben gewoon heel blij met het album." Benieuwd naar hoe dat album ook alweer klonk? Check de hele plaat onderaan de pagina!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederland

Fans van de R&B-zanger in Nederland kunnen misschien al wel heel snel genieten van de nieuwe muziek van .Paak, want op zaterdag 9 maart staat hij samen met The Free Nationals in Amsterdam. Het concert is helaas al wel volledig uitverkocht, maar niet getreurd: hij reist deze zomer ook af naar Lowlands!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie