3FM nieuws

Spotify tackelt nu ook je relatiestruggles

  1. Nieuwschevron right
  2. Spotify tackelt nu ook je relatiestruggles

Ben je er ook he-le-maal klaar mee dat jouw partner gebruikt maakt van jouw Spotifyaccount? Goed nieuws! De Zweedse streamingdienst werkt aan een oplossing in de vorm van een speciaal account voor koppels.

Je kon natuurlijk altijd al je wachtwoord delen met je partner, maar dan lukte het niet om tegelijk gebruik te maken van het account. En natuurlijk was het ook niet heel handig als jouw Release Radar werd verpest doordat je lover naar guilty pleasures heeft zitten luisteren...

Met Spotify Premium Duo krijg je als koppel een speciale lijst gevuld met een mix van artiesten die jullie beiden vet vinden. Nadeeltje: als jouw partner fan is van metal en jij van zoetsappige liefdesliedjes wordt de mix voor jullie beiden misschien wel afzien, want de genre's moeten wel ween beetje bij elkaar liggen.

Het nieuwe abonnement kent wel een groot nadeel: je moet namelijk op hetzelfde adres wonen om het af te kunnen sluiten. Wanneer deze test ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

3FM Now Playing

Om op de hoogte te blijven van de beste nieuwe muziek luister je natuurlijk gewoon lekker naar 3FM en check je de tracks de we draaien in de 3FM Now Playing-lijst hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie