3FM nieuws

Eminem en Khalid werken samen met Ed Sheeran

  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem en Khalid werken samen met Ed Sheeran

Het nieuws rondom de nieuwe EP van Ed Sheeran wordt alleen maar beter en beter. Eerder maakte de zanger bekend dat hij samenwerkt met niemand minder dan Bruno Mars, Chance The Rapper en Justin Bieber. Dat lijstje wordt nu alleen maar groter, want ook Eminem en Khalid hebben een track gemaakt met Ed!

En dat zijn niet de enigen die zijn toegevoegd aan de sterren line-up voor de EP; ook 50 Cent, Cardi B, Camila Cabello, Travis Scott en Meek Mill. In totaal werken er 22 verschillende artiesten mee aan de nieuwe verzameling van tracks en dat is iets wat de roodharige zanger al heel lang wilde: "Ik ben groot fan van al die artiesten. Ze inspireren me allemaal en brengen stuk voor stuk iets speciaals met zich mee voor de track."

Bruno Mars

Tijdens een interview op zijn YouTube-kanaal onthulde de zanger eerder de samenwerking met Bruno Mars: "Dit hele project startte eigenlijk maar met één idee. Ken je 'Lady Marmalade' (de samenwerkingstrack van Christina Aguilera, Lil'Kim, Mya en P!nk red.) nog? Dat wilde ik ook en ik had zoiets van: hoe vet zou het zijn om een track met Bruno en Bieber te maken. De eerste persoon die ik belde was Bruno en hij zei gelijk ja!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

No.6 Collaborations

Ed maakte het nieuws van zijn nieuwe mini-album bekend via zijn sociale media-kanalen. Daar vertelt de Brit dat hij voordat hij bij een label tekende in 2011, al eens eerder een EP met samenwerkingen maakte: No.5 Collaborations. "Ik wilde altijd al een opvolger maken en besloot daarmee te beginnen terwijl ik op tournee was. Ik ben een enorme fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt en heb ontzettend veel plezier gehad bij het maken van deze EP." Het mini-album krijgt de toepasselijke naam No.6 Collaborations en verschijnt op vrijdag 12 juli.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie