3FM nieuws

Hele DTRH-show Queens of the Stone Age LIVE op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Hele DTRH-show Queens of the Stone Age LIVE op 3FM

Aankomend weekend is het alweer tijd om het gaatje in te gaan. Welk gaatje? Het konijnenholletje natuurlijk, want Down the Rabbit Hole staat weer voor de deur.

Aankomend weekend is het tijd voor de 5e editie van Down the Rabbit Hole festival in recreatiepark De Groene Heuvels. Op de vrijdag staat als eerste headliner Queens of the Stone Age op het podium. En nou hebben wij even een heel fijn nieuwtje: vanaf 23:30 hoor je hier op de festivalzender live de héle show van QOTSA.

Line up van jewelste

Het festival heeft dit jaar een gigantische line up te pakken. Want het programma zit vol met kneiterharde acts die hun strepen al lang en breed verdiend hebben zoals QOTSA, Anderson. Paak, Nick Cave, Franz Ferdinand, MGMT, De Jeugd van Tegenwoordig en Portugal. The Man. Naast de grote namen zijn er ook genoeg (nieuwe) talenten te ontdekken zoals Tom Misch, Jorja Smith, Kokoko!, Yungblud en GOLDLINK.

Down the Rabbit Hole gooit de poorten op donderdag 28 juni om 12:00 uur open en duurt vier dagen. 3FM is er vanaf het begin tot eind bij. Je volgt ons via alle socials en de website. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Ster advertentie
Ster advertentie