3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Daan Boom, Tobias Camman en Stijn van Vliet brengen Nederlandse muziek naar de jeugd in nieuwe serie

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Daan Boom, Tobias Camman en Stijn van Vliet brengen Nederlandse muziek naar de jeugd in nieuwe serie

Voor de nieuwe KRO-NCRV show op NPO 3 komen Daan Boom, Stijn van Vliet en Tobias Camman (Streetlab, FOMO Show) langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Naast de verwachte chaos vertellen ze je ook hoe het is om hun nieuwste show De Platenzaak te maken.

Lee Towers

De eerste aflevering van De Platenzaak gaat over een samenwerking met niemand minder dan Lee Towers. Want al van kinds af aan wil Daan Boom niets minder dan muziek maken met zijn grote helden. Samen met zijn handlangers Tobias (de clip regisseur) en Stijn (de producer) gaat hij heel het land door om het Nederlandse muzieklandschap onder de jeugd te brengen. En dan krijg je situaties zoals degene waar Lee Towers tien minuten lang uitlegt hoe Daan het woord "gun" telkens verkeerd uitspreekt. "Ik vind dat prachtig, maar Leen [Lee Towers] vond het helemaal geen leuk fragment", zegt Daan.

Natuurlijk hoort daar een bak aan anekdotes en verhalen bij, die de drie met liefde komen vertellen tijdens de ochtendshow. Check hieronder het volledige interview

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie