3FM nieuws

Hilarisch! Arcade Fire pakt Kendall en Kylie Jenner aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Hilarisch! Arcade Fire pakt Kendall en Kylie Jenner aan

Waarschijnlijk heb je de vreselijke t-shirts van de gezusters Jenner wel voorbij zien komen, de shirts waarop ze hun eigen gezicht over iconische bandshirts plakken. Door de hele muziekindustrie werden ze met de grond gelijk gemaakt en laten we eerlijk zijn... Wat is er nou heerlijker dan meevaren op het succes van de teloorgang van Kendall en Kylie? Dat moet Arcade Fire ook hebben gedacht.

Ozzy Osbourne meets Kendall Jenner?!

Kendall en Kylie brachten afgelopen week een nieuwe t-shirtlijn uit met bandshirts van onder andere Pink Floyd, Tupac, Notorious B.I.G. en Ozzy Osbourne. Superhip natuurlijk in deze tijd. Maarrrr ijdel als de meisjes zijn, plakten ze daar hun eigen hoofd overheen. Oeps... Niet zo handig! Het fashion statement werd niet echt gewaardeerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inmiddels hebben ze hun excuses aangeboden en laten weten dat ze niemand wilden kwetsen. De t-shirts zijn niet meer te verkrijgen en de rust is wedergekeerd in huize Jenner-Kardashian. Maar niet zonder een paar naduwtjes vanuit de muziekindustrie.

Arcade Fire

Gisteravond was er namelijk opeens nieuwe merchandise te koop bij het concert van Arcade Fire in Londen. T-shirts met het gezicht van Kendall Jenner erop waar het 'Everything Now'-logo van de band overheen is geplakt. Touché, Arcade Fire... Touché!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie