3FM nieuws

Het 3FM Festivalkleedje is jouw nieuwe musthave!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het 3FM Festivalkleedje is jouw nieuwe musthave!

Dít moet jij hebben! Het 3FM Festivalkleedje kan niet ontbreken tijdens jouw festival experience. Het festivalseizoen is aangebroken en dit item zal het kamperen een stuk comfortabeler maken. Even genieten van het zonnetje zonder dat je outfit vies wordt; met het festivalkleedje is dit allemaal mogelijk!

Julien demonstreert waarom het 3FM Festivalkleedje jouw musthave is deze zomer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug van weggeweest

Het iconische 3FM Festivalkleedje is na 10 jaar (!) teruggekeerd. Dit collectors item móet jij hebben voor deze festivalzomer! Je ziet de welbekende kleedjes uit eerdere jaren nog steeds jaarlijks massaal op ieder festival voorbijkomen. Gegarandeerd succes dus!

Scoor het 3FM Festivalkleedje

Hou een plekje vrij in je tas want wie weet neem jij het 3FM Festivalkleedje mee naar huis! Op Pinkpop geven we ze massaal weg. Houd de social media kanalen van 3FM in de gaten, daar vertellen we je voorafgaand hoe je er aan eentje komt. Ook via de radio en social media maak je kans op zo'n handig kleedje. De hele zomer geven 3FM-dj's in hun programma op 3FM Festivalkleedjes weg. Tune in & win! Ook online worden er verschillende winacties georganiseerd om er eentje te scoren.

Ster advertentie
Ster advertentie